Vincze Ottó Online - főoldal AUTÓ-IMPORT
Hírek Adatok Pályafutás Képgaléria Videók Játék Médiamegjelenések Fórum Kapcsolat
AKTUÁLIS
- Szépen, csendben távozott az Üllői útról és a magyar futballból. Elfáradt?
- Először is eszemben sincs távozni a magyar futballból. Jelenleg a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó-szövetség menedzsere- ként tevékenykedem. Másodszor: nem fáradtam el fizikailag, egészen jó állapotban vagyok, nem fáj a korábban sérült lábam, úgyhogy akár még futballozhatnék is.

- Akkor miért nem teszi?
Hol kellene játszanom?

- Mondjuk kedvenc csapatában, a feljutásért küzdő Ferencvárosban. Elnézve a Fradi idegenlégiósait, a jó formában lévő Vincze Ottónak a cipőjét sem vihetnék. Azt akarom ezzel mondani, lenne helye a zöld-fehér csapatban.
Magam is részese voltam a tavaszi kudarcnak, amikor nem sikerült feljutnunk. Nehezen emésztettem meg, és nagyon fájt, hogy nem tudtam segíteni. Voltak jó meccseim, olykor talán hasznosan futballoztam, de be kellett látnom, már nem megy úgy a játék, ahogy szeretném. Ez van. Nincs ezen mit szépíteni, a sérülések miatti sok-sok kihagyás meglátszik rajtam. Képtelen voltam ugyanúgy felpörögni. Sokat gondolkodtam ezen, hogy szabad-e még profi csapatnál játszanom, de azt mondtam magamban, a Fradinál elköszöntek tőlem, máshol már nem próbálkozom.
Nekem ne kiabálja be senki, hogy öreg vagy, Vincze. Öreg és kényelmes. Abban persze igaza van, hogy talán még lenne helyem néhány csapatban, esetleg a Fradiban is. Nézem a Ferencváros és a Győr meccseit, és olyankor hiányzik a játék. Aztán megnyugtatom magam, hogy jól döntöttem.

- Nem akar edző lenni? Profi csapatnál.
Még az sem zárható ki. Abban biztos vagyok, hogy eljön még az én időm. Beszélek franciául, spanyolul, németül és angolul. Tudom, szükség van rám a magyar futballban. Lassan teljesen kiöregszik a korosztályom, s néhány éven belül talán átvesszük az irányítást. De addig még rengeteget kell tanulnom. Most a piramis alján vagyok, szép fokozatosan kell feljebb, egyre feljebb jutnom. Tavaly már majdnem megegyeztem Tarsoly Csabával, az ETO tulajdonosával, aki azt mondta, legyek Győrben klubmenedzser. Valamiért mégsem jött össze. De ennél a klubnál boldogan dolgoznék, hiszen csoda, ami ott épül.

Forrás: Nemzeti Sport
BEFEJEZÉSÜL ÚJRA A FRADIBAN

Újra a Fradiban
ArtWeb - internetes megoldások
NYEREMÉNYJÁTÉKLETÖLTÉSEKAUTÓIMPORT AZ EURÓPAI UNIÓBÓL ÉS AZ USA-BÓL
Nyerj dedikált fényképet vagy autogrammkártyát!
Tippelj e-mailben!
Kérdés:
Melyik évben igazoltam elő- ször az FC Sion csapatához?

Háttérképek, képernyő- védők, videó-letöltések.
Hamarosan elérhető lesz!
Addig is bön- gésszétek a képgalériát, és nézzétek meg a feltöltött videókat!
Prémium márkák...
Luxus autók...
Jóval az itthoni ár alatt!
Élj a lehetőséggel!
Ne habozz...
lépj kapcsolatba velünk!
Álmaid autója...
karnyújtásnyira van!
Várjuk meglévő...
és új ügyfeleink megkeresését!
További információért kattints ide: AUTOIMPORT.CO.HU